Huidige Locatie: Home -  Longchamp Online Shop Nederland de exopolysaccharide gevonden in kefir korrels

Longchamp Online Shop Nederland de exopolysaccharide gevonden in kefir korrels

Longchamp Online Shop Nederland

De effecten van toevoeging van kefiran, de exopolysaccharide gevonden in kefir korrels, op schijnbare viscositeit (ηappηapp) en dynamische rheologische eigenschappen van chemisch aangezuurde taptemelk gels werden onderzocht. Het effect van een hittebehandeling kefiran afgeroomde melk werd ook geëvalueerd. Gels zonder kefiran toonde een pseudoplastisch thixotrope gedrag Longchamp Le Pliage Medium met een klein gebied ingesloten tussen de op en neer bochten. De toevoeging van kefiran significant (P u0026 nbsp; ⩽0.05) verhoogde de hysterese-lus en de viscositeit van de gels. Schijnbare viscositeit van gels verhoogd met kefiran concentratie tot 300 u0026 nbsp; Longchamp Online Shop Nederland mg u0026 nbsp; L-1. Verdere toevoeging leverde significant (P u0026 nbsp; ⩽0.05) niet wijzigen de schijnbare viscositeit van gels. Gels bereid van warmtebehandelde melk-kefiran mengsels toonde een significant hoger ηappηapp dan degenen die werden bereid zonder een warmtebehandeling bij alle kefiran concentraties getest. De elastische modulus (G ') en de viskeuze modulus (G') van gels bereid met warmte behandelde melk mengsels toe met toenemende kefiran concentratie, zonder beïnvloeding van de verliesfactor (G '' / G '). De huidige resultaten tonen aan dat de viscositeit en de visco-elastische eigenschappen van zure gelen werden verbeterd door kefiran Bovendien suggereren een mogelijke toepassing van deze natuurlijke polysaccharide als alternatief verdikkingsmiddel in zuivelproducten.
0 Reacties


Spreek uw mening
Recente Reacties